2295053111 ΣΤ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ, Καπανδρίτι domotech@otenet.gr

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Πακέτα ολικής & μερικής ανακαίνισης σπιτιού ή επαγγελμ. χώρου σε όλη την Αττική. Ποιότητα & Συνέπεια από την ομάδα της ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ. Ζητήστε Τώρα την Προσφορά σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Φώτης Κ. Χρυσούλας
Πολιτικός Μηχανικός - Κατασκευαστής Δομικών Έργων

 

Διαθέτουμε μια πολυετή και δυναμική παρουσία στο χώρο των μεσιτικών συναλλαγών με συνέπεια, εχεμύθεια και με σεβασμό στον πελάτη.

H Δομοτεχνική  είναι μια Τεχνική Εταιρία με έδρα το Καπανδρίτι Αττικής, που δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μετράει 40 χρόνια εμπειρίας, που διακρίνεται για την ικανότητα, εχεμύθεια και σεβασμό προς στους πελάτες της. Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική, τη μηχανολογία και τις ανάγκες σας, δίνοντας μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και στην λειτουργικότητα, επιτυγχάνουμε την οικοδόμηση μιας κατοικίας, ζωντανής αλλά παράλληλα και διαχρονικής, που θα την απολαμβάνετε μια ζωή.

Με μια μεγάλη παράδοση να μεταδίδεται από γενεά σε γενεά και δίνοντας βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό  (Πολ. Μηχανικούς, Μηχανολόγους, εργολάβους, σχεδιαστές, οικονομολόγους, νομικούς και συμβολαιογράφους) μπορούμε να αναλάβουμε έργα, ιδιαίτερης σύνθεσης και δυσκολίες.

Αναλαμβάνει επίσης  υπηρεσίες τεχνικού – κατασκευαστικού τομέα, όπως πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης και νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών. Με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη προσφέρουμε έργα σύγχρονα, λειτουργικά και οικονομικά με την ενσωμάτωση υλικών υψηλών προδιαγραφών.

 

Μελέτες - Κατασκευές - Επιβλέψεις
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Ανακαινίσεις Κατοικιών, Καταστημάτων, Ξενοδοχείων

 

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 17:00